Auto huren op de Griekse eilanden

Als je op vakantie gaat naar een Grieks eiland dan is het verstanding om een auto te huren zodat je gemakkelijk overal op het eiland kunt komen. Op de meeste Griekse eilanden is het openbaar vervoer namelijk niet optimaal. Het beste kun je de huurauto voordat je op vakantie gaat vanuit Nederland regelen zodat je zeker weet dat je op je vakantieadres een goede huurauto tot je beschikking hebt.

Beste autoverhuurbedrijven

Hieronder tref je een overzicht met de beste autoverhuurbedrijven voor de Griekse eilanden.

Sunny CarsTIP Sunny Cars

Als je een auto huurt bij Sunny Cars dan is dat inclusief verzekeringen en je hebt onbeperkte kilometers tot je beschikking. Het goede nieuws is ook dat je geen boekingskosten betaalt. Sunny Cars is een betrouwbare organisatie zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ga je op vakantie naar een Grieks eiland? Reserveer dan van te voren jouw huurauto bij Sunny Cars!

TUI CarsTIP TUI Cars

Het huren van een huurauto bij TUI Cars is super eenvoudig! Je voert de gewenste ophaallocatie in, de datum en vervolgens rollen de beste aanbieding voor je uit hun systeem. Een extra bestuurder is meestal gratis, dat is fijn! Daarbij heeft de verzekering een uitgebreide dekking en mag je gratis annuleren en overboeken. Dat is nog eens zorgeloos een autohuren!

Avis Autoverhuur GriekenlandTIP Avis Autoverhuur

Als een land zo'n rijke historie heeft opgebouwd dan wil je dit ontdekken. Daarom huur je een auto bij Avis. Ga lekker op pad, verken het eiland waar je bent in je eigen tempo en op jouw manier. Bij Avis kies je voor all inclusive autohuur zodat je geen onverwachte toeslagen meer hebt. Je weet precies waar je aan toe bent, en dat is wel zo fijn tijdens je vakantie.

Tips auto huren Griekenland

  • Je moet minimaal één jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.
  • Let op wat bij de huurprijs is inbegrepen en wat niet is inbegrepen.
  • De maximale snelheid binnen de bebouwde kom is 50 kilometer per uur.
  • De maximale snelheid buiten de bebouwde kom is 80 kilometer per uur.
  • De verkeersboetes zijn in Griekenland erg hoog.

Auto huren op de Griekse eilandenHuur zeker een auto als je op vakantie gaat naar een Grieks eiland.